Szervíz

A légzésvédelemhez tartózó valamennyi eszköz (légzőkészülék, gázvédőruha, gázérzékelők, stb.) biztonságos használata, valamint a hosszú, rendszerint 10 évet is meghaladó tervezett élettartam megköveteli a gyártó által előírt ütemezés szerinti szakszerű karbantartást. Esetenként szükségessé válik az eszközök javítása is. Cégünk rendelkezik valamennyi termék esetében mind a karbantartás, mind a javítás gyártóművi jogosultságával. A karbantartás, illetve a javítás során csak gyári alkatrészeket használunk fel.

A Spirooptic Kft erre a célra kialakított szakműhelyében jól képzett szakember gárdával több mint 25 éves tapasztalattal végzi az eszközök szervizelését. Az általunk értékesített termékekhez automatikusan felkínáljuk a szerviz szerződést.

Dági telephelyünk mellett kollégáink Kazincbarcikán, Tiszaújvárosban valamint Százhalombattán is megtalálhatóak, ahol teljes körű szerviz szolgáltatásban részesülhetnek a partnereink. Ezen kívül a helyszínen is elvégzik kollégáink az eszközök szervizelését.

A szervizelés leggyakrabban a partnerekkel megkötött éves vagy több éves szerződés alapján illetve egyedi vállalás alapján történik. A felhasználói igényekhez igazodva a karbantartások rendszerint a felhasználás helyén (gyárak, bankok, tűzoltók) történnek. A teljes körű vizsgálatot igénylő revíziók, illetve teljes körű felülvizsgálatok a Spirooptic Kft szakműhelyében történnek. Jelenleg több száz szerviz szerződéssel rendelkezik cégünk, e mellett elvégezzük az eseti megbízásokat, de minden esetben a szerződéses partnereink előnyt élveznek.

Telepített rendszerek esetén a szervizelés a helyszínen történik, javítás esetén csereberendezés alkalmazása a folyamatos üzemmenet biztosítása mellett történik. Összetettebb rendszerek esetén GSM vagy IoT alapú távfelügyeleti rendszert építünk ki és 24 órás rendelkezésre állást biztosítunk.

Amennyiben igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire.