Oktatás

Az általunk forgalmazott termékek biztonságos és helyes használata egészség és életvédő jellege miatt alapvető követelmény. Ennek a követelménynek a teljesítése speciális szaktudást igényel, illetve egyes termékek esetében létfontosságú a tökéletes fizikai és pszichikai felkészültség is. Eszközeink karbantartása ugyanakkor rendkívüli felelősséggel jár, ezért elengedhetetlen a megfelelő szaktudás megszerzése.

Cégünk e szaktudás megszerzésében segítő kezet nyújt ügyfelei számára. Oktatási programunk segítségével partnereink megkapják a megfelelő ismereteket, melyek hozzájárulnak a termékeink optimális használatához és karbantartásához, valamint további eszközök kiválasztásánál is hasznosíthatóak. Az oktatási programunk történhet a felhasználó telephelyén egyedi megrendelés alapján, vagy a központunkban előre meghirdetett éves tanfolyam keretében, illetve esetenként a külföldi gyártók oktatási bázisán.

Az oktatás bárki számára elérhető, amennyiben megfelel az előzetes feltételeknek. Igény szerint a szerződéses partnereink számára folyamatosan biztosítjuk a szakembereik képzését, továbbképzését. Az oktatás során figyelembe vesszük a végfelhasználók speciális igényeit is, a képzés ezek figyelembe vételével történik (ipari, mezőgazdasági, egészségügyi, katonai, rendvédelmi, atomerőművi felhasználói környezet).

Igény esetén lakossági felhasználók oktatását is vállaljuk az éves oktatás keretében.

Az elméleti képzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megszerzett tudás gyakorlatba való átültetésére is, ezért a gyakorlati képzés elemei sem hiányozhatnak az oktatásból. A képzés végén a résztvevők vizsgát tesznek, melynek eredménye alapján bizonyítványt és jogosultságok szereznek az eszközök karbantartására.

Szervezünk felhasználói és karbantartói oktatást ügyfeleink kérésének megfelelően.

Programunk kiterjed a:

  • gázvédő ruha,
  • gázálarc,
  • légzőkészülék használatának oktatására valamint,
  • kompresszor kezelői
  • kompresszor szervizelői,
  • gázdetektor,
  • búvár készülék használatára is.

E mellett végzünk oktatói továbbképzését, valamint beszállással való munkához kapcsolódó képzést is.

További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, illetve az évenkénti esedékes tanfolyamokat megtalálhatja a Letöltések menüpont alatt.