Oktatás

Az általunk forgalmazott termékek biztonságos és helyes használata egészség és életvédő jellege miatt alapvető követelmény. Ennek a követelménynek a teljesítése speciális szaktudást igényel, illetve egyes termékek esetében létfontosságú a tökéletes fizikai és pszichikai felkészültség is. Eszközeink karbantartása ugyanakkor rendkívüli felelősséggel jár, ezért elengedhetetlen a megfelelő szaktudás megszerzése.

Cégünk e szaktudás megszerzésében segítő kezet nyújt ügyfelei számára. Oktatási programunk segítségével partnereink megkapják a megfelelő ismereteket, melyek hozzájárulnak a termékeink optimális használatához és karbantartásához, valamint további eszközök kiválasztásánál is hasznosíthatóak. Az oktatási programunk történhet a felhasználó telephelyén egyedi megrendelés alapján, vagy a központunkban előre meghirdetett éves tanfolyam keretében, illetve esetenként a külföldi gyártók oktatási bázisán.

Az oktatás bárki számára elérhető, amennyiben megfelel az előzetes feltételeknek. Igény szerint a szerződéses partnereink számára folyamatosan biztosítjuk a szakembereik képzését, továbbképzését. Az oktatás során figyelembe vesszük a végfelhasználók speciális igényeit is, a képzés ezek figyelembevételével történik (ipari, mezőgazdasági, egészségügyi, katonai, rendvédelmi, atomerőművi felhasználói környezet).

Igény esetén lakossági felhasználók oktatását is vállaljuk az éves oktatás keretében.

Az elméleti képzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megszerzett tudás gyakorlatba való átültetésére is, ezért a gyakorlati képzés elemei sem hiányozhatnak az oktatásból. A képzés végén a résztvevők vizsgát tesznek, melynek eredménye alapján bizonyítványt és jogosultságok szereznek az eszközök karbantartására.

Szervezünk felhasználói és karbantartói oktatást ügyfeleink kérésének megfelelően.

Programunk kiterjed a:

  • gázvédő ruha,
  • gázálarc,
  • légzőkészülék használatának oktatására, valamint
  • kompresszor kezelői
  • kompresszor szervizelői,
  • gázdetektor,
  • búvár készülék használatára is.

E mellett végzünk oktatói továbbképzést, valamint beszállással való munkához kapcsolódó képzést is.

További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, illetve az évenkénti esedékes tanfolyamokat megtalálhatja a Letöltések menüpont alatt.